Job Details

Economics Teacher

icon
Shree Daksha Academy

location
Bengaluru, India
  • icon
    Preference : Citizens only
  • icon
    Salary : INR 25,000 - 30,000 / month
icon
Start Work : Jun 2024

Highlights :

  • icon
    Job Type Full-time
  • icon
    Education Bachelor degree
  • icon
    B.ED./ PGCE / iPGCE Not Required
  • icon
    Experience Not required
  • icon
    Major Economics
  • icon
    Gender Any

Job Timings
9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Interview Timings
11:00 AM - 4:00 PM | Monday to Saturday
Job Address
Shree Daksha AcademyNo 596, Main Road, Andrahalli, Bangalore - 563125

Job Description
Salary Range :
Rs. 25000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :Graduate
Work Arrangement : Work From Office
Gender Preference : Both male and female can apply
Skills Requirement : No predefined skills necessary
Experience Requirement :Fresher

Additional Info
Teaching Economics To Students. Economics

More info about Economics Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Daksha Academy will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Daksha Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Daksha Academy expects the candidate to have the following skills: Economics.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shree Daksha AcademyNo 596, Main Road, Andrahalli, Bangalore - 563125.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Daksha Academy expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.

Please click the "APPLY" button to proceed.
Note: Recruiter asking you to pay for a job? Never pay to get a job. Scams in teaching jobs industry are rampant. Be careful!